P≤۰۵/۰* P≤۰۱/۰**
بررسی نتایج ارائه شده در جدول شماره ۴ـ۱۶،در خصوص ارزیابی عملکرد مدیران متوسطه شهرستان شیراز در بعد تصمیم گیری بر اساس ارزشیابی ۳۶۰ درجه از دیدگاه مدیران مافوق، حاکی از آن است که مقدار آماره بدست آمده (۹۵/۱۲=t) در سطح معناداری ۰۱/۰≥P به لحاظ آماری معنادار بوده (۰۰۰/۰=sig). نتایج بیانگر آن است که از دیدگاه مدیران مافوق، عملکرد مدیران متوسطه شهرستان شیراز در بعد تصمیم گیری بر اساس ارزشیابی ۳۶۰ درجه در حد عالی میباشد. از سوی دیگر نتایج نشان دهنده آن است که از دیدگاه مدیران مافوق، عملکرد مدیران متوسطه شهرستان شیراز در بعد تصمیم گیری بر اساس ارزشیابی ۳۶۰ درجه در مؤلفههای «توانایی تجزیه و تحلیل اطلاعات برای تصمیم گیری در اجرای امور را دارد.» (۳۶/۱۱=t ؛ ۰۰۰/۰=sig)، «با داشتن اطلاعات کافی، تصمیم گیری میکند.» (۲۷/۱۰=t ؛ ۰۰۰/۰=sig)، «تصمیم گیری به هنگام میکند (در مواقعی که لازم است).» (۹۹/۹=t ؛ ۰۰۰/۰=sig)، «در تصمیم گیری از مشورت و نظرات افراد دیگر استفاده میکند.» (۶۶/۱۱=t ؛ ۰۰۰/۰=sig) و «توانایی تفکر و عمل به شیوهای بدیع دارد و از ایدههای جدید در تصمیم گیری استقبال میکند.» (۷۰/۸=t ؛ ۰۰۰/۰=sig) در حد عالی ارزیابی شده است.
۴-۳-۲) از دیدگاه مدیران (خود ارزیابی) عملکرد مدیران متوسطه شهرستان شیراز در بعد تصمیم گیری بر اساس ارزشیابی ۳۶۰ درجه چگونه است؟
به منظور پاسخ به سوال شماره ۴ـ۳ـ۲، پژوهش مبنی بر ارزیابی عملکرد مدیران متوسطه شهرستان شیراز در بعد تصمیم گیری بر اساس ارزشیابی ۳۶۰ درجه از دیدگاه مدیران (خود ارزیابی)، پس از تدوین و اجرای ابزارهای پژوهش، تحلیل انجام شده پیرامون این سوال در قالب ارائه شاخصهای آماری توصیفی (میانگین، انحراف استاندارد و خطای انحراف استاندارد) و نیز نتایج تحلیلهای آماری استنباطی (آزمون تی تک نمونهای[۹۷]) در جدول شماره ۴ـ۱۷ ارائه گردیده است.
جدول شماره۴ـ۱۷ : شاخصهای توصیفی و نتایج آزمون تی تک نمونهای مربوط به بررسی عملکرد مدیران متوسطه شهرستان شیراز در بعد تصمیم گیری بر اساس ارزشیابی ۳۶۰ درجه از دیدگاه مدیران (خود ارزیابی)
برای دانلود متن کامل این فایل به سایت torsa.ir مراجعه نمایید. |